Μανιτάρια πλευρώτους γεμιστά με τυρί κρέμα


Υλικά

20 μανιτάρια πλευρώτους
4 κ.σ. μαργαρίνη
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
2 κ.σ. τυρί κρέμα
2 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι
½ κ. γλ. Πάπρικα καυτερή
4 γρ. τζίντζερ ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Κόβουμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια. Κρατάμε τη σάρκα και ψιλοκόβουμε τα κοτσανάκια.
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε τη μισή μαργαρίνη και ψήνουμε για 1-2 λεπτά τα μανιτάρια.
Τα βγάζουμε να κρυώσουν και στο ίδιο τηγάνι βάζουμε τα κοτσανάκια, τα ψήνουμε για 3-4 λεπτά και αφήνουμε στην άκρη.
Κόβουμε τη σάρκα των μανιταριών στη μέση αν είναι μικρά ή στα τέσσερα αν είναι μεγάλα.
Αναμιγνύουμε το τυρί κρέμα με το σκόρδο και λίγο αλάτι.
Βάζουμε λίγο από το τυρί στο ένα μισό του μανιταριού και το σκεπάζουμε με το υπόλοιπο.
Λιώνουμε την υπόλοιπη μαργαρίνη και βάζουμε με προσοχή τα μανιτάρια. Ψήνουμε τη κάθε πλευρά για 2-3 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το γιαούρτι με το τζίντερ λίγο αλάτι και τα ψιλοκομμένα κοτσανάκια. Προσθέτουμε τη πάπρικα και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε τα μανιτάρια περιμετρικά σε ένα πιάτο και στο κέντρο βάζουμε τη sauce γιαουρτιού.

Σχολιάστε